google_adwords

Google AdWords oglašavanje

Sa napretkom tehnologije ponašanje potrošača zauvijek se promijenilo. Danas više nego ikad očekuje se od nas da pružimo brze i konkretne odgovore na sva pitanja o proizvodima i uslugama u trenucima u kojima kupci donose svoje odluke.

Naša tvrtka organizira i postavlja za Vas Google Adwords kampanje po sistemu ključ u ruke i bez dodatnih mjesečnih troškova van dogovorenoga budžeta. Postoje dvije osnovne opcije oglašavanja, koje se mogu koristiti zasebno, ili kombinirati prema potrebi.

Google search:
Omogućuje prikazivanje tekstualnih oglasa sa pripadajućim proširenjima korisnicima koji traže informacije o proizvodima i uslugama na Google tražilici. Korisnici koji su u potrazi za Vašim proizvodima i uslugama vidjeti će Vaš oglas, a klikom na njega doći na Vašu internet stranicu.

Google display:
Trenutno najveća mreža na internetu dostupna za kontekstualno oglašavanje. Omogućuje Vam prikazivanje oglasa na internet stranicama, informativnim portalima, mobilnim aplikacijama i video sadržajima na svim partnerskim lokacijama Google oglašivačke mreže. Oglasi se prikazuju ciljano prema prethodno iskazanom interesu korisnika, po ključnim riječima, te uz vezane teme i članke na stranicama.

Kompletna usluga bez dodatnih troškova:
- izrada i postavljanje same kampanje (izrada tekstualnih i slikovnih oglasa, istraživanje tržišta, odabir ključnih riječi)
- konstantno usmjeravanje oglašavanja odabranim skupinama klijenata
- optimizacija kampanje u svrhu ostvarenja maksimalnih rezultata unutar zadanog budžeta
- praćenje dostupnih statistika i slanje mjesečnih izvještaja
- besplatne promijene unutar kampanje u vidu postavljanja novih oglasa i sl.

Usluga se ugovara ovisno o trajanju oglašavanja i željenom modelu naplate. Sklapanjem ugovora na određeno razdoblje (mjesečna naplata troškova), ili jednokratnom uplatom za željeno razdoblje oglašavanja. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.