Izrada web stranica

 

Bez obzira dali trebate jednostavnu web stranicu za online prezentaciju vaše tvrtke ili imate potrebu za izradom naprednijih programskih rješenja kao što je internet trgovina, portal, booking sistem...na pravom ste mjestu jer imamo rješenje za sve zahtjeve.

izrada web stranica

Responzivni web dizajn

 

Sve više korisnika koristi mobitele i tablete za pristup internetu tako da je u današnje vrijeme jako bitno imati responzivnu web stranicu koja se automatski prilagodi veličini i tipu ekrana s kojeg joj dolazi posjetitelj. Čak je i Google uveo responzivnost kao faktor rangiranja web stranica. Nudimo profesionalnu izrada web stranica responzivnog i unikatnog dizajna po najmodernijim HTML standardima. Vaša stranica će izgledati odlično na svim uređajima - mobitelu, tabletu, laptopu i stolnom računalu.

izrada web stranica
CMS

 

Ažurirajte svoje web stranice kad god poželite

Ako imate potrebu samostalno postavljati ili mijenjati sadržaj Vaših web stranica neovisno o znanju koje imate o izradi web stranica i općenito znanje služenja računalom, za Vas izrađujemo web stranice u CMS sustavu (content management system) koji Vam omogućuje da ažurirate svoje web stranice kad god poželite kroz jednostavno administracijsko sučelje.

internet trgovina

 

Internet trgovina

Ako imate proizvode koje želite prodavati putem interneta potrebna Vam je internet trgovina. Za Vas izrađujemo internet trgovinu (web shop) koja omogućuje postavljanje neograničenog broja proizvoda, samostalno upravljanje sadržajem, novosti, akcijske ponude, online naplate ...itd...

booking kalendar

 

Booking sistem

Ako imate potrebu za online booking sistemom za npr. hotele, apartmane, evente, razne sastanke i termine, za Vas izrađujemo naprednu internet stranicu sa booking sistemom kojim možete bookirati što god poželite.

SEO

 

SEO (Search Engine Optimization)

Poboljšavamo poziciju Vaših web stranica na tražilicama za pojmove koju su Vam bitni tj. za pojmove vezane uz Vašu djelatnost. Sve stranice koje izrađujemo dolaze sa osnovnom optimizacijom za tražilice.